Draaiorgel

Het draaiorgel Paul Rubens

  • Is gebouwd door Jan van Eijck en Zn. uit Terwolde in 1995
  • Het instrument is eigendom van de Familie de Wilde
  • Het orgel draait voor het goede doel: stichting VECHTGENOTEN
  • Het instrument heeft van ons een grote onderhoudsbeurt gehad en is sinds 2006 nog steeds bij ons in onderhoud

Boekingen voor dit orgel kan via het hiernaast staande boekingsformulier. Zo nodig kunt u telefonisch contact opnemen (zie contact)

Voorwaarden voor het boeken van het draaiorgel

Kosten:

1. de voorrijkosten bedragen € 50,00 binnen een straal van 30 km vanaf Ommen. Voor grotere afstanden zijn de kosten in onderling overleg te bepalen.
1a. Voor het draaien met het orgel vragen wij een vrijwillige bijdrage, die in verhouding staat met de tijdsduur van onze aanwezigheid.
1b. Alle opbrengsten komen ten goede aan de stichting “Vechtgenoten”. Het bedrag wordt in een gesloten envelop op de afgesproken dag aan ons overhandigd en zal aan de fam. De Wilde worden afgegeven.

2. Het spreekt voor zich dat bij slecht weer en regen het orgel niet in de open lucht kan draaien. Daarom is het verstandig om een dag van tevoren nog even telefonisch contact met ons op te nemen.

3. De organisatie,  of de persoon, die ons uitnodigt dient te zorgen voor een plek waar het orgel en de bijbehorende auto kunnen staan om met het orgel te draaien/

4. De organisatie, of persoon, die ons uitnodigt dient te zorgen voor een vergunning voor zover dit in de betreffende plaats of gemeente verplicht is. Voor de gemeente Ommen en Hardenberg is een doorlopende vergunning verleend.