Camera Ivoti

Het kamerorkest uit Ivoti is opgericht in 1994 en is momenteel één van de drie bestaande orkesten van de Ascarte/IEI en bestaat uit leerlingen, oud-leerlingen en onderwijzers van het muziekproject van deze school. Gedrevenheid en liefde voor de muziek verbind deze groep jongeren die samen als doelstelling hebben om mooie muziek te maken en zich daarin te verbeteren om de muziekcultuur in de regio maar ook in het hele land zeer bewust op een hoog peil te houden. De repetities die twee uur duren vinden plaats op zaterdagmiddag, wat veel inzet en liefde voor de muziek vraagt van zowel de orkestleden als wel van de hele familie. Het kamerorkest heeft in de laatste tijd concerten gegeven in de regio van Porto Alegre en Vale dos Sinos en samen met een jeugdkoor gaven zij concerten in verschillende Zuid en Zuid-Oostelijke Braziliaanse steden als São Paulo, Campinas en Itajubá. In 2006 maakten zij een tournee van een maand door Duitsland met 18 concerten. Vanaf de oprichting staat dit orkest onder leiding van Irving Feldens.

Geluidsopname van de zangdienst van zondag 27 januari 2008 in het Geref Kerkelijk Centrum

 

 

 

De samenstelling van het orkest tijdens hun eerste bezoek aan ons in 2008. Naast hun medewerking aan de zangdienst gaven zij ook een concert op maandag 28 januari in de RK Kerk van Slagharen en op dinsdag 29 januari in de Immanuelkerk in Dedemsvaart

 

 

Bezoek van het Braziliaans jeugdkamerorkest "Camerata Ivoti" van Vrijdag 15  januari 2010 t/m woensdag 20 januari 2010

Agenda

  • Vrijdag 15 januari aankomst op Schiphol - 16:00 uur Broodmaaltijd en kennismaken met de gastgezinnen
  • Zaterdag 16 januari bezoek aan het Openluchtmuseum Arnhem - 20:00 uur Concert in Bergentheim
  • Zondag 17 januari activiteiten met de gastgezinnen - 19:00 uur medewerking in zangdienst Dedemsvaart
  • Maandag 18 januari 15:00 uur repetitie voor "Ode aan de Dedemsvaart" 20:00 uur Concert in Dedemsvaart
  • Dinsdag 19 januari Culturele dag kennismaking met streekgewoonten - 20:00 uur concert in Slagharen
  • Woensdag 20 januari 9:30 uur koffietafel en afscheid nemen van onze gasten

 

 

Het laatste bezoek aan ons was in 2014. Daarvoor hebben we drie concerten georganiseerd in het teken van het twee honderdjarig bestaan van het kanaal de Dedemsvaart. Het eerste concert was in Hasselt, omdat men daar begonnen is met het graven van het kanaal. Het tweede concert was in Dedemsvaart, ongeveer halverwege.  Het derde concert was in Gramsbergen waar de Dedemsvaart ophield.

Camera_Ivotie_Galerij_13
« van 14 »