Home Orgelbouw Draaiorgel Muziek Activiteiten In petto
HAGELS _ MUZIEK

Wat hebben wij in petto?

Ook in de toekomst proberen wij actief te blijven op het gebied van muziek.
Op deze pagina willen wij u graag daarvan op de hoogte houden en dit vroegtijdig laten weten zodat het u niet hoeft te ontgaan.

Wij hopen u nog heel veel muziek plezier te kunnen bieden.

Van 10 t/m 13 januari 2020 komt het Braziliaans jeugd orkest “Camerata da Scar” uit Jaragua ons weer bezoeken. Ze zullen ons weer met heel veel traditionele zuid-Amerikaanse muziek laten kennismaken en met de ervaringen van de voorgaande  bezoeken gaat het een groot feest worden.


Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 10 januari ongeveer 20.00 uur: Aankomst orkest vanaf luchthaven Frankfurt.

Zaterdag 11 januari om19.00 uur: Medewerking van het orkest in een Eucharistieviering in de St. Alphonsuskerk van Slagharen, waarna om 20.15 uur een concert wordt gegeven.

Zondag 12 januari 11 uur: Medewerking van het orkest in een Eucharistieviering in de St. Brigittakerk in Ommen, waarna om 15:00 uur in deze kerk een concert zal worden gegeven.

Alle uitvoeringen van het orkest zijn vrij te bezoeken, wel zal er een collecte worden gehouden ter ondersteuning van de kosten van de tour van het orkest.

In Memoriam

Op zondag 1 september 2019 is door de dood uit ons midden weggenomen de dirigent van “Camerata da Scar” en onze dierbare vriend Ricardo Feldens

Oprichter en bezielende leider van het jeugdorkest en een tweede vader voor velen van zijn musici

Voor ons is hij een zeer gewaardeerde vriend geweest vanaf het moment dat wij hem mochten leren kennen in 2007

Wij zullen hem blijven herinneren als de musicus die ons de Zuid-Amerikaanse muziek leerde kennen door middel van een orkest met jonge zeer enthousiaste musici

Acht dagen later, op 9 september is ook zijn vrouw,
Maria Helena Feldens overleden. Aan haar houden wij ook dierbare herinneringen, opgedaan bij ons bezoek aan Brazilië in 2008

Voor altijd in ons hart.